Automaat rijles Alphen aan den Rijn

Wil jij snel en goed je rijbewijs halen en ben je van plan automaat te gaan rijden? Dan kun je ervoor kiezen om ook je rijlessen in een automaat auto te doen. Onze rijschool is gericht op automaat rijlessen in Alphen aan den Rijn. Een groot voordeel van automaat rijlessen is dat je niet bezig hoeft te zijn met schakelen. We focussen dus puur op het rijden in een automaat. Door te kiezen voor automaat rijlessen in Alphen aan den Rijn bespaar je een boel tijd. Er zijn vaak namelijk minder rijlessen nodig om op te kunnen voor je examen in een automaat auto.

Waarom automaat rijlessen?

Veel mensen weten niet dat er de mogelijkheid bestaat om in een automaat rijlessen te nemen. Die mogelijkheid is er bij ons gelukkig wel, waardoor jij echt gericht aan de slag kunt gaan met je rijbewijs halen. Als je thuis al een automaat hebt staan, of van plan bent een automaat auto aan te schaffen, dan kun je er dus voor kiezen om ook de rijlessen in een automaat te doen. Automaat rijden kent veel voordelen. Ten eerste hoef je niet na te denken over het schakelen, waardoor jij je focus kunt houden op het verkeer. Ook is automaat rijden in veel gevallen beter voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan elektrische auto’s die altijd automaat zijn. Wel is een automaat auto vaak duurder dan een schakel auto. Ook dien je er rekening mee te houden dat je alleen in automaat auto’s mag rijden als je je rijbewijs ook hebt gehaald in een automaat.

Dit wordt jouw lesauto

Keuze uit diverse pakketten

Om jou zo gericht mogelijk te kunnen helpen met de automaat rijlessen in Alphen aan de Rijn, maken we gebruik van een breed scala aan pakketten. Bij ieder pakket heb je een vaste instructeur waarmee je samen toewerkt naar het praktijkexamen bij het CBR. Je kunt bij ons altijd eerst een gratis proefles doen. Tijdens deze proefles krijg je al een eerste indruk van hoe de automaat rijlessen in Alphen aan den Rijn zullen gaan. In overleg met de instructeur kun je dan een pakket uitkiezen dat past bij jouw vaardigheden en wensen. Over het algemeen zijn er minder lessen nodig als je kiest voor automaat rijden, omdat je het schakelen dus niet hoeft te leren. Je kunt bij ons zelfs kiezen voor een all-in pakket waarbij je ook nog een tussentijdse toets hebt en examen simulatie. Zo ga jij helemaal voorbereid op voor je praktijkexamen. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om een online theorie cursus aan te schaffen. Je dient namelijk, net zoals bij een normaal rijbewijs, ook je theorie toets te halen bij het CBR.

De reviews over onze rijschool zijn al jaren lovend. Door onze persoonlijke en gerichte aanpak kunnen wij op een leuke manier ervoor zorgen dat je je automaat rijbewijs haalt. Wacht dus niet langer en kom bij ons je rijbewijs halen! Je kunt tegenwoordig al vanaf 16,5 starten met de automaat rijlessen in Alphen aan den Rijn. Neem dus snel contact op, dan kun je binnenkort al bij ons starten.

Meld je aan voor een gratis rijles
Automaat rijles Zoetermeer
Automaat rijles Zoetermeer

Waarom automaat rijschool Alphen aan den Rijn?

Het nemen van rijlessen in een automaat kent dus veel voordelen, maar waarom zou je kiezen voor onze rijschool automaat in Alphen aan den Rijn? Ten eerste zijn wij experts als het aankomt op rijles in een automaat in Alphen aan den Rijn. Wij zijn dan ook een rijschool specifiek gericht op automaat rijden. Al onze rijinstructeurs zijn gericht getraind om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je automaat rijles in Alphen aan den Rijn. Het behalen van je automaat rijbewijs doen we samen op een leuke en professionele manier. We zijn daarbij ook erg flexibel door onze PlanGo App. In deze app wordt er overzichtelijk je progressie bijgehouden. Ook kun je in deze app zelf je automaat lessen inplannen en je betalingen bijhouden. Kortom, bij ons heb je alles overzichtelijk op een plek.

Sneller je rijbewijs halen door middel van automaat rijlessen?

Tijdens de gratis proefles leer je te rijden in de lesauto, maak je kennis met de instructeurs en kom je erachter hoe je lessen eruit gaan zien. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo kan je een inschatting maken in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis hiervan kies je een geschikt pakket!

Pakketten en prijzen

Automaat Rijschool Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

Instappakket

€1500

Je bespaart €130

20 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Basispakket

€2100

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Voordeelpakket

€2400

Je bespaart €205

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Zekerheid plus pakket

€2700

Je bespaart €230

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket A

€2400

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket B

€2650

Je bespaart €275

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Losse tarieven

CBR Praktijkexamen €330

Tussentijdse Toets €250

Examen simulatie €120

Faalangst examen €380

BNOR examen €380

Losse rijles  60 min. €65

Online theorie cursus €69

Toeslag spoedcursus €375

Toeslag rijtest €169

Werkgebied automaat rijschool leiden

Ons rijgebied

Wij rijden van Wassenaar tot en met Alphen aan den Rijn en van Noordwijk tot aan Leiderdorp. Bekijk ons werkgebied kaartje en meld je aan voor een gratis proefles.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@automaat-rijschool-leiden.nl.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  FAQ

  Veelgestelde vragen vanuit onze leerlingen.

  Hoelang duurt een rijles?

  Een rijles duurt 60 minuten.

  Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis en er zijn achteraf geen verplichtingen.

  Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Als je geïnteresseerd bent in een gratis proefles kan je contact opnemen via het contactformulier, je kan bellen of e-mailen.

  Ik heb een gratis proefles gehad, wat nu?

  Na de proefles zal de instructeur je vertellen welk pakket het beste bij je past. Dit wordt dan besproken samen met jou. Als je graag lessen wilt volgen bij Automaat Rijschool Leiden dan plannen we een nieuwe rijles voor je in.

  Is het mogelijk om mijn rijlessen van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Automaat Rijschool Leiden heeft mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Dus het is mogelijk om je rijles van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden kan je op verschillende manier betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, CreditCard of contact.

  Word ik thuis opgehaald voor een rijles?

  Ja, je kan eigenlijk overal opgehaald worden voor de rijles.

  Heb ik een permanente auto en instructeur?

  Iedere student heeft een permanente instructeur tijdens de cursus. Automaat Rijschool Leiden maakt gebruik van moderne auto’s en dit is je permanente auto.

  Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen met mijn rijlessen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden mag je beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Is het mogelijk dat ik mijn rijlessen terugbetaald krijg als ik te veel rijlessen heb gekocht?

  Ja, je kan de te veel betaalde rijlessen terugbetaald krijgen.