Rijles automaat Noordwijk

Wij snappen dat je niet kunt wachten om aan je automaat rijles in Noordwijk te beginnen. Ben je nog op zoek naar een goede automaat rijschool in Noordwijk? Wij van Automaat Rijschool Leiden helpen je graag verder. We willen graag dat je met een goed gevoel je lessen doorloopt en natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Wil je alvast proeven hoe het is om auto te rijden? Vraag dan alvast een proef rijles automaat in Noordwijk aan. Deze is helemaal gratis.

Automaat rijles in Noordwijk

Doordat je in een automaat rijlessen in Noorwijk volgt, hoeven we niet te focussen op het aanleren van schakelen. Doorgaans neemt dit behoorlijk veel tijd in beslag, waardoor we je garanderen dat je met automaat rijles in Noordwijk een stuk sneller je rijbewijs zult halen. Vooraf willen we je natuurlijk er wel even op wijzen dat je uiteindelijk niet in een schakelauto mag rijden wanneer je alleen een automaat rijbewijs hebt. Dit gegeven weegt volgens ons echter niet op tegen de voordelen van het volgen van lessen bij een automaat rijschool in Noordwijk. De focus van een automaat rijles ligt dan ook meer op de ontwikkeling van jou als automobilist. Hoe je bepaalde situaties aanpakt en of je de theorie ook in de praktijk kunt doorbrengen. Bij lessen in een schakelauto wordt vaak op aparte terreinen geoefend om het schakelen te leren. Bij ons ga je zo veel mogelijk de weg op om ervaring op te doen. Wij willen tijdens een automaat rijles ervoor zorgen dat je uiteindelijk zelfverzekerd en veilig voelt in het verkeer.

Dit wordt jouw lesauto

Zelf je automaat rijles in Noordwijk plannen

Om alle automaat rijlessen in Noordwijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, gebruiken we een app genaamd PlanGo. Wanneer je bij onze automaat rijschool in Noordwijk gaat lessen, kun je via deze app eenvoudig zelf je afspraken inplannen. Ook de betalingen kunnen via de app geregeld worden. Natuurlijk zien onze ervaren instructeurs er op toe dat je progressie maakt tijdens je automaat rijles in Noordwijk. In onze app kun je zien welke onderdelen je al beheerst en welke je nog gaat oefenen. Tijdens onze rijlessen leer je veel nieuwe dingen. We snappen dat dit soms wat overweldigend kan zijn. In Plan Go vind je video’s met instructievideo’s. Wil je dus even checken wat je moet doen in een bepaalde situatie? In de video’s wordt dit duidelijk uitgelegd.

Natuurlijk staan onze instructeurs altijd voor je klaar als je vragen hebt. Zij nemen de tijd om alles helder uit te leggen, zodat tijdens het examen eigenlijk niks mis kan gaan. Als jij je zekerder voelt door nog een paar lessen te nemen, moet je dat zeker doen. Iedereen heeft zijn eigen tempo. Wij van Rijschool Leiden stellen kwaliteit voorop: het is belangrijk dat je slaagt voor je CBR examen en rijplezier ervaart. Ben je al een tijdje in het bezit van een rijbewijs en wil je alle kennis gewoon nog eens opfrissen? Dat kan ook.

Meld je aan voor een gratis rijles
Rijles automaat Noordwijk
Rijles automaat Noordwijk

Voordelen van automaat rijles in Noordwijk

We noemden net al dat automaat rijlessen doorgaans vlotter verlopen dan schakel rijlessen en dat je minder lessen nodig hebt om je rijbewijs te halen. Het volgen van rijlessen in een automaat in Noordwijk is dus een goede keuze wanneer je dit proces wat sneller kun doorlopen zodat je snel zelfstandig op pad kunt. Het kan ook zo zijn dat het voor jou moeilijker is om je schakelrijbewijs te halen. Rijlessen kunnen dan al gauw minder leuk worden, terwijl autorijden fantastisch is. Automaat rijlessen in Noordwijk zijn dan perfect voor jou. Wij kijken wat jij als leerling nodig hebt om je rijbewijs te halen en passen daar onze lessen op aan. Daarbij is rijden in een automaat, net als rijden in een elektrische auto, de laatste jaren populairder geworden. Ook is een automaat beter voor het milieu omdat je niet meer hoeft te schakelen. De auto past de versnelling zelf aan op de situatie. Je rijdt zuiniger en zorgt zo voor minder uitstoot.

Beste automaat rijschool in Noordwijk

Wij van Automaat rijschool Leiden hebben de beste instructeurs om jouw automaat rijlessen in Noordwijk te geven. Het halen van een rijbewijs is nog al wat. Je gaat vele uren in een auto doorbrengen en daarbij is het een financiële investering. Weet je zeker dat je na de proefles lessen wilt volgen bij onze automaat rijschool in Noordwijk? Dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Hiermee ben je goedkoper uit en worden de belangrijkste zaken voor je geregeld. Ben je een snelle leerling? Dan kun je kiezen voor een pakket van 20 lessen waar tevens het examen bij inbegrepen. Wij kunnen echter ook een all-in pakket aanraden met 30 of 40 lessen. Hierbij zijn naast het examen ook een examen simulatie en de Tussentijdse Toets inbegrepen. Neem gerust contact met ons op over alle mogelijkheden.

Rijles automaat Noordwijk

Sneller je rijbewijs halen door middel van automaat rijlessen?

Tijdens de gratis proefles leer je te rijden in de lesauto, maak je kennis met de instructeurs en kom je erachter hoe je lessen eruit gaan zien. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo kan je een inschatting maken in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis hiervan kies je een geschikt pakket!

Pakketten en prijzen

Automaat Rijschool Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

Instappakket

€1500

Je bespaart €130

20 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Basispakket

€2100

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Voordeelpakket

€2400

Je bespaart €205

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Zekerheid plus pakket

€2700

Je bespaart €230

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket A

€2400

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket B

€2650

Je bespaart €275

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Losse tarieven

CBR Praktijkexamen €330

Tussentijdse Toets €250

Examen simulatie €120

Faalangst examen €380

BNOR examen €380

Losse rijles  60 min. €65

Online theorie cursus €69

Toeslag spoedcursus €375

Toeslag rijtest €169

Werkgebied automaat rijschool leiden

Ons rijgebied

Wij rijden van Wassenaar tot en met Alphen aan den Rijn en van Noordwijk tot aan Leiderdorp. Bekijk ons werkgebied kaartje en meld je aan voor een gratis proefles.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@automaat-rijschool-leiden.nl.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  FAQ

  Veelgestelde vragen vanuit onze leerlingen.

  Hoelang duurt een rijles?

  Een rijles duurt 60 minuten.

  Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis en er zijn achteraf geen verplichtingen.

  Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Als je geïnteresseerd bent in een gratis proefles kan je contact opnemen via het contactformulier, je kan bellen of e-mailen.

  Ik heb een gratis proefles gehad, wat nu?

  Na de proefles zal de instructeur je vertellen welk pakket het beste bij je past. Dit wordt dan besproken samen met jou. Als je graag lessen wilt volgen bij Automaat Rijschool Leiden dan plannen we een nieuwe rijles voor je in.

  Is het mogelijk om mijn rijlessen van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Automaat Rijschool Leiden heeft mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Dus het is mogelijk om je rijles van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden kan je op verschillende manier betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, CreditCard of contact.

  Word ik thuis opgehaald voor een rijles?

  Ja, je kan eigenlijk overal opgehaald worden voor de rijles.

  Heb ik een permanente auto en instructeur?

  Iedere student heeft een permanente instructeur tijdens de cursus. Automaat Rijschool Leiden maakt gebruik van moderne auto’s en dit is je permanente auto.

  Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen met mijn rijlessen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden mag je beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Is het mogelijk dat ik mijn rijlessen terugbetaald krijg als ik te veel rijlessen heb gekocht?

  Ja, je kan de te veel betaalde rijlessen terugbetaald krijgen.