Automaat rijles Zoetermeer

Sta je te popelen om automaat rijles te volgen in Zoetermeer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag op weg naar een leven lang rijplezier. Tijdens en na onze automaat rijles in Zoetermeer staat veiligheid voorop. Straks ga je zelf op pad met je eigen auto en wij willen je graag op een leuke en leerzame manier de kneepjes van het autorijden bijbrengen. Wil je eerst kennismaken voordat je begint aan rijlessen in Zoetermeer? Volg dan eerst een gratis proefles.

Voordelen automaat rijles Zoetermeer

Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in automaatrijlessen om dat dat op de eerste plek beter is voor het milieu. In een automaat kun je tenslotte zuiniger rijden omdat je niet meer hoeft te schakelen. Deze trend wordt ook zichtbaarder in het autolandschap. Naast ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden wordt automaat rijlessen in Zoetermeer steeds populairder. Als automaat rijschool in Zoetermeer willen we er bovenal voor zorgen dat je na je lessen en praktijkexamen met een veilig gevoel de weg op gaat.

Onze ervaring leert ook dat je met automaat rijlessen in Zoetermeer sneller de weg op kan dan wanneer je lessen volgt in een handgeschakelde auto. Schakelen is het onderdeel waar veel oefening voor nodig is om het onder de knie te krijgen. Deze stap kun je met lessen bij een automaat rijschool in Zoetermeer gewoon overslaan. Je zult zien dat je meer plezier hebt in de rijlessen omdat dat in een automaat veel vlotter gaat. En we zien natuurlijk graag dat leerlingen na een les met een lach uit de auto stappen, wetend dat ze weer een stap dichter bij hun rijbewijs zijn. Tijdens automaat rijlessen in Zoetermeer kun je je volledig focussen op het verkeer in plaats van te worstelen met de versnellingspook.

Afgezien van het verschil tussen schakelen en rijden met een automaat, komen natuurlijk alle belangrijke elementen van het rijden aan bod: denk aan het oefenen van bijzondere verrichtingen, reageren op verkeerssituaties en rijden op de autosnelweg. Kortom, na automaat rijlessen in Zoetermeer ben je een volwaardig automobilist.

Dit wordt jouw lesauto

Pakket automaat rijlessen Zoetermeer

Rijlessen zijn een flinke financiële investering, daarom is het natuurlijk belangrijk dat je ook waar voor je geld krijgt. Wij zorgen voor effectieve automaat rijlessen en bieden pakketten aan. Of je nu een vlotte leerling bent of graag de tijd neemt voor je automaat rijles in Zoetermeer, wij hebben altijd een pakket dat bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het instappakket waarbij je 20 rijlessen krijgt en het praktijkexamen is ingesloten. Je kunt ook kiezen voor een All-in pakket met 40 lessen, een examen simulatie, de tussentijdse toets  en uiteraard het CBR-examen zelf. Kies je voor een pakket, dan bespaar je honderden euro’s. Wil je graag nog extra automaat rijlessen in Zoetermeer? Dan kun je altijd een losse les boeken. Daarbij ga je altijd op pad met een vaste instructeur.

Wij vinden het ook belangrijk dat je zelf je voortgang kunt bijhouden. In onze PlanGo app kun je zien welke onderdelen je al hebt afgevinkt en welke onderdelen je nog even moet oefenen tijdens je lessen bij een rijschool voor automaat in Zoetermeer. Daarnaast kun je in de app ook betalingen regelen en kun je zelf de rijlessen inplannen wanneer het jou het best uitkomt. In de app vind je video’s van alle belangrijke onderdelen van automaat rijlessen in Zoetermeer, dus je kunt altijd even iets terugkijken als je het niet meer weet. We begrijpen dat inplannen af en toe lastig kan zijn, zeker als je werkt of bezig bent met school of studie. Bij ons kun je dan ook ’s avonds een afspraak plannen.

Meld je aan voor een gratis rijles
Automaat rijles Zoetermeer
Automaat rijles Zoetermeer

Beste automaat rijschool in Zoetermeer

Wij zijn gespecialiseerd in automaat rijlessen, waardoor we volledig kunnen focussen op de ontwikkeling van jou als verkeersdeelnemer. Automobilist zijn is een mooie en tegelijkertijd een serieuze verantwoordelijkheid. Zelf zijn we van mening dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met automaat rijlessen. Officieel mag je al lessen wanneer je 16 jaar bent. Wil je dus alvast kennismaken met rijlessen in een automaat in Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij koppelen je graag aan een van onze ervaren instructeurs. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt al je rijbewijs, moet je nog een tijdje rijden onder begeleiding, bijvoorbeeld je ouders, familie of een vriend met al enkele jaren rijervaring.

Tevens vinden we de opvatting dat je autorijden niet verleert, niet altijd van toepassing. Wij begrijpen best dat u het na een tijdje fijn vindt om de rijkennis nog eens bij te spijkeren. Als professional kunnen we u dan in één of meerdere lessen tips geven zodat u weer zelfverzekerd op pad gaat. Wellicht heeft u door een tegenslag moeite gekregen met autorijden en zou u de auto het liefst op zijn plek laten staan. Dat is zonde en helemaal niet nodig. Neem contact met ons op en wij geven u uw rijplezier weer terug.

Sneller je rijbewijs halen door middel van automaat rijlessen?

Tijdens de gratis proefles leer je te rijden in de lesauto, maak je kennis met de instructeurs en kom je erachter hoe je lessen eruit gaan zien. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo kan je een inschatting maken in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis hiervan kies je een geschikt pakket!

Pakketten en prijzen

Automaat Rijschool Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

Instappakket

€1500

Je bespaart €130

20 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Basispakket

€2100

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Voordeelpakket

€2400

Je bespaart €205

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Zekerheid plus pakket

€2700

Je bespaart €230

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket A

€2400

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket B

€2650

Je bespaart €275

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Losse tarieven

CBR Praktijkexamen €330

Tussentijdse Toets €250

Examen simulatie €120

Faalangst examen €380

BNOR examen €380

Losse rijles  60 min. €65

Online theorie cursus €69

Toeslag spoedcursus €375

Toeslag rijtest €169

Werkgebied automaat rijschool leiden

Ons rijgebied

Wij rijden van Wassenaar en Rijnsburg, tot en met Katwijk en van Noordwijk tot aan Leiderdorp. Bekijk ons werkgebied kaartje en meld je aan voor een gratis proefles.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@automaat-rijschool-leiden.nl.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  FAQ

  Veelgestelde vragen vanuit onze leerlingen.

  Hoelang duurt een rijles?

  Een rijles duurt 60 minuten.

  Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis en er zijn achteraf geen verplichtingen.

  Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Als je geïnteresseerd bent in een gratis proefles kan je contact opnemen via het contactformulier, je kan bellen of e-mailen.

  Ik heb een gratis proefles gehad, wat nu?

  Na de proefles zal de instructeur je vertellen welk pakket het beste bij je past. Dit wordt dan besproken samen met jou. Als je graag lessen wilt volgen bij Automaat Rijschool Leiden dan plannen we een nieuwe rijles voor je in.

  Is het mogelijk om mijn rijlessen van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Automaat Rijschool Leiden heeft mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Dus het is mogelijk om je rijles van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden kan je op verschillende manier betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, CreditCard of contact.

  Word ik thuis opgehaald voor een rijles?

  Ja, je kan eigenlijk overal opgehaald worden voor de rijles.

  Heb ik een permanente auto en instructeur?

  Iedere student heeft een permanente instructeur tijdens de cursus. Automaat Rijschool Leiden maakt gebruik van moderne auto’s en dit is je permanente auto.

  Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen met mijn rijlessen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden mag je beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Is het mogelijk dat ik mijn rijlessen terugbetaald krijg als ik te veel rijlessen heb gekocht?

  Ja, je kan de te veel betaalde rijlessen terugbetaald krijgen.