Rijles automaat Leiderdorp

Automaat Rijschool Leiden is de specialist als het gaat om automaat rijlessen in Leiderdorp. Je wilt natuurlijk wel dat je op een professionele, maar toch een leuke manier je automaat rijbewijs haalt. Wij kijken per leerling wat ze nodig hebben, zo kunnen wij de automaat rijles in Leiderdorp het beste op jou afstemmen. Met onze ervaren rijinstructeurs zorgen we ervoor dat wij dé rijschool van de automaat in Leiderdorp zijn!

Bij ons is iedereen welkom! Wij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk je automaat rijbewijs haalt! Je kunt bij ons altijd een gratis proefles aanvragen!

Voordelen automaat rijles in Leiderdorp

Is het voor jou niet nodig om te leren hoe je moet schakelen, dan is kun je terecht bij dé automaat rijschool van Leiderdorp! Want als er thuis als een auto staat, die een automaat is. Waarom zou je dan moeten leren hoe je moet schakelen. Maar dat is niet het enige voordeel. Als je rijles krijgt in een automaat in Leiderdorp zul je merken dat je minder handelingen hoeft te doen in tegenstelling tot een schakelauto. Zo hoef je namelijk niet meer te denken om te schakelen of te kijken of de poke in de juiste versnelling zit. Het voordeel van rijden in een automaat is dat je meer focus hebt voor het verkeer. Je hoeft alleen maar gas te geven en te remmen wanneer nodig.

Dit wordt jouw lesauto

Automaat rijles in Leiderdorp

Het is voor ons belangrijk dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen in de auto. Als men zich niet op zijn of haar gemak voelt, wordt het lastig om veilig en goed te leren autorijden. Daarom beginnen wij van Automaat Rijschool Leiden altijd met een kennismaking, zo kan de student al een beetje wennen. En niet geheel onbelangrijk kunnen we ook kijken of er een klik is tussen ons en de student. Dit vinden wij belangrijk omdat met de automaat rijles in Leiderdorp je vele uren samen door zult brengen.

Tijdens de rijles in een automaat in Leiderdorp, leren we je alles als het gaat om een automaat auto. Want een automaat is niet hetzelfde als een schakel auto. Wij als automaat rijschool in Leiderdorp willen je alle kennis zo goed, maar ook zo professioneel mogelijk bijbrengen. Dit zodat jij je ook zelfverzekerd genoeg voelt om straks deel te nemen aan het verkeer!

Meld je aan voor een gratis rijles
Automaat rijles Zoetermeer
Automaat rijles Zoetermeer

Automaat rijschool in Leiderdorp met app

Bij dé automaat rijschool in Leiderdorp werken wij samen met een app genaamd PlanGo. Deze app zorgt ervoor dat de student overzicht houdt in zijn of haar lessen en betalingen. Maar niet alleen de lessen en betalingen staan in deze app, ook je progressie die de student maakt wordt op deze app getoond. Daarnaast kun je de progressie alleen maar bevorderen door gebruik te maken van het huiswerk en de video’s in de app. Hierdoor kun je de rijles in de automaat in Leiderdorp alleen maar verbeteren. Hierdoor zorg je als student ervoor dat je al een kleine voorsprong hebt ten opzichte van de vorige les! Hierdoor verhoog je jouw slagingskans met ongeveer 25%.

Rijles in een automaat in Leiderdorp vanaf je 16e

Sinds ongeveer 10 jaar is het in Nederland toegestaan om te beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Maar je mag pas op praktijkexamen als je 17 bent. Echter is het wel een verplichting om via 2toDrive rijles. Hiermee wordt bedoeld dat je rijles in een automaat in Katwijk krijg door een 2toDrive coach, waardoor je vroeger mag beginnen met rijlessen. En daarnaast mag je tot je 18e niet alleen rijden! Hiervoor kun je een begeleiderspas aanvragen, met maximaal 5 begeleiders erop. Deze begeleiders moeten zich eerst aanmelden bij een instantie genaamd RDW, zij controleren of de begeleiders aan alle eisen voldoen.

Sneller je rijbewijs halen door middel van automaat rijlessen?

Tijdens de gratis proefles leer je te rijden in de lesauto, maak je kennis met de instructeurs en kom je erachter hoe je lessen eruit gaan zien. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo kan je een inschatting maken in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis hiervan kies je een geschikt pakket!

Pakketten en prijzen

Automaat Rijschool Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

Instappakket

€1500

Je bespaart €130

20 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Basispakket

€2100

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Voordeelpakket

€2400

Je bespaart €205

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Zekerheid plus pakket

€2700

Je bespaart €230

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket A

€2400

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket B

€2650

Je bespaart €275

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Losse tarieven

CBR Praktijkexamen €330

Tussentijdse Toets €250

Examen simulatie €120

Faalangst examen €380

BNOR examen €380

Losse rijles  60 min. €65

Online theorie cursus €69

Toeslag spoedcursus €375

Toeslag rijtest €169

Werkgebied automaat rijschool leiden

Faalangst rijles

Sommige mensen die hebben ontzettende last van heel veel druk die ze ervaren tijdens examens. Niet alleen bij een auto examen, maar ook bij school examens. Dit noemt men in de volksmond ook wel faalangst, letterlijk de angst om te falen. Bij dé automaat rijschool van Leiderdorp helpen we je op alle mogelijke manieren om, ondanks je faalangst. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid om iedereen op hun gemak op te leiden. Ook is er uiteindelijk de mogelijkheid om een faalangstexamen aan te vragen, waardoor je tijdens je examen ook kunt aangeven als het je teveel wordt. Voor dit faalangst examen betaal je wel iets meer, maar dat is het toch waard als je daardoor je rijbewijs kunt halen!

Dus ben jij op zoek naar een rijschool die automaat rijdt in Leiderdorp, zoek dan niet verder! Neem vooral contact met ons op en wij plannen samen een intake gesprek in met jou en je ouders! Wij zien je snel, zodat je snel genoeg je rijbewijs mag en kunt halen!

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@automaat-rijschool-leiden.nl.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  FAQ

  Veelgestelde vragen vanuit onze leerlingen.

  Hoelang duurt een rijles?

  Een rijles duurt 60 minuten.

  Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis en er zijn achteraf geen verplichtingen.

  Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Als je geïnteresseerd bent in een gratis proefles kan je contact opnemen via het contactformulier, je kan bellen of e-mailen.

  Ik heb een gratis proefles gehad, wat nu?

  Na de proefles zal de instructeur je vertellen welk pakket het beste bij je past. Dit wordt dan besproken samen met jou. Als je graag lessen wilt volgen bij Automaat Rijschool Leiden dan plannen we een nieuwe rijles voor je in.

  Is het mogelijk om mijn rijlessen van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Automaat Rijschool Leiden heeft mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Dus het is mogelijk om je rijles van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden kan je op verschillende manier betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, CreditCard of contact.

  Word ik thuis opgehaald voor een rijles?

  Ja, je kan eigenlijk overal opgehaald worden voor de rijles.

  Heb ik een permanente auto en instructeur?

  Iedere student heeft een permanente instructeur tijdens de cursus. Automaat Rijschool Leiden maakt gebruik van moderne auto’s en dit is je permanente auto.

  Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen met mijn rijlessen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden mag je beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Is het mogelijk dat ik mijn rijlessen terugbetaald krijg als ik te veel rijlessen heb gekocht?

  Ja, je kan de te veel betaalde rijlessen terugbetaald krijgen.