Rijles automaat Rijnsburg

Eindelijk is het zo ver, je mag beginnen met het volgen van rijlessen en dus zet je de eerste stappen richting je rijbewijs. Niet alleen zorgt een rijbewijs ervoor dat je je makkelijker van A naar B kan verplaatsen, maar heeft het verder als voordeel dat je een stuk onafhankelijker bent. Bovendien geeft het hebben van een rijbewijs je meer vrijheid. Bij het volgen van rijlessen heb je twee opties. Optie 1 is de meest gekozen optie en is gericht op het rijden in een schakel auto. Met dit rijbewijs mag je in elke auto rijden en heb je geen verdere scholing meer nodig. Rijden in een schakel auto, is echter niet voor iedereen weggelegd. Sommige leerlingen kunnen beter overweg met een automaat, en daarvoor is de optie automaat rijles dan ook beter op zijn plaats. Onze rijschool in Rijnsburg zal je helpen met het behalen van je rijbewijs. Wij doen dit met onze automaat rijschool Rijnsburg en leggen de focus hier op automaat rijlessen. Hierbij krijg jij een instructeur aangewezen die je gedurende het hele proces zal begeleiden. Doordat jij altijd dezelfde instructeur hebt , zal de soort automaat rijles Rijnsburg die je krijgt niet sterk verschillen. Uiteindelijk, helpt dit je om sneller je automaat rijbewijs te halen in Rijnsburg. Interesse gekregen in dit traject? Neem vrijblijvend contact met ons op, of meld je direct aan!

Kiezen voor een automaat rijschool in Rijnsburg

Voordat je kunt beginnen met het volgen van automaat rijlessen in Rijnsburg, is het natuurlijk fijn om te weten wat je kunt verwachten. Wij begrijpen dit volkomen en vinden het net zoals jou belangrijk dat een rijschool goed bij je wensen en behoeften aansluit. Je kunt ons dan ook gerust bellen om vragen te stellen over onze automaat rijschool in Rijnsburg. Samen kunnen we dan een vervolg afspraak inplannen in de vorm van een kennismakingrijles. Tijdens deze les zullen we weinig bezig zijn met autorijden, maar meer de focus leggen op het ontmoeten van elkaar en kennis maken met de auto. De introductie les zal altijd gratis zijn en je zult nergens aan vastzitten. Mocht je overtuigd zijn van onze automaat rijschool in Rijnsburg, dan bespreken wij graag de mogelijkheden waarmee jij je rijbewijs kan halen. Wil je een introductie les in Rijnsburg boeken of heb je behoefte aan meer informatie? Klik dan op de knop hieronder, en neem vrijblijvend contact met ons op!

 

5 redenen om voor het Groene Rijden te kiezen

 •  Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 •  Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 •  Scherp geprijsde pakketten.
 •  Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 •  Op jouw tempo aan de slag gaan.

Dit wordt jouw lesauto

Verschillende automaat rijles pakketten in Rijnsburg

Wij begrijpen dat niet iedere leerling hetzelfde is. Daarom hebben wij als automaat rijschool in Rijnsburg , verschillende rijlespakketten samengesteld. Hierdoor kun jij als toekomstige leerling makkelijker een keuze maken in het soort rijlespakket dat bij jouw past. Het instap-en basispakket zijn voor diegene die al snel het autorijden onder de knie hebben en maar weinig lessen nodig hebben. In dit pakket zitten 20 tot 30 rijlessen en het praktijkexamen.  Daarnaast, hebben wij nog 3 andere pakketten: Voordeelpakket, All-in pakket A & All-in pakket B. Weet je niet zeker welk pakket bij jouw past? Boek dan een proefles bij ons! Wij zullen dan beter een schatting kunnen maken naar het soort pakket dat jij nodig zult hebben!

Meld je aan voor een gratis rijles
Automaat rijles Zoetermeer
Automaat rijles Zoetermeer

Starten met automaat rijlessen in Rijnsburg

Goede ondersteuning van onze leerlingen is iets waar wij voor staan als rijschool Het Groene Rijden. Wij vinden dat een van de belangrijkste punten en leggen de focus op het ondersteunen van onze leerlingen. Bovendien hebben wij moderne auto’s met de laatste technieken die onze leerlingen helpen tijdens het volgen van de rijlessen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze leerlingen een vaste rijinstructeur krijgen. Naast onze rijlessen in Rijnsburg zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Zoetermeer, Noordwijk, Katwijk en Alphen aan den Rijn.

Hoe start ik bij een rijschool in Rijnsburg

Heb je het gevoel dat je klaar bent om binnenkort met je automaat rijbewijs in Rijnsburg te verschijnen tussen het verkeer? Wij bieden je graag ondersteuning bij het verwezenlijken van deze droom en helpen je met het starten van rijlessen. Onze automaat rijschool in Rijnsburg werkt met vaste instructeurs die jou begeleiden van A tot Z. Bovendien werken wij volgens de laatste normen die zijn opgesteld door het CBR. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om je eerste rijles in te plannen. Graag zien we je snel achter het stuur zitten bij rijschool het Groene Rijden!

Sneller je rijbewijs halen door middel van automaat rijlessen?

Tijdens de gratis proefles leer je te rijden in de lesauto, maak je kennis met de instructeurs en kom je erachter hoe je lessen eruit gaan zien. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo kan je een inschatting maken in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis hiervan kies je een geschikt pakket!

Pakketten en prijzen

Automaat Rijschool Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

Instappakket

€1350

Je bespaart €40

20 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €53,-

Vaste instructeur

Basispakket

€1850

Je bespaart €90

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €52

Vaste instructeur

Voordeelpakket

€2350

Je bespaart €140

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €51,50

Vaste instructeur

All-inn pakket A

€2100

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Prijs per les €49,-

Vaste instructeur

All-inn pakket B

€2500

Je bespaart €330

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Prijs per les €46,75,-

Vaste instructeur

Losse tarieven

€55

Per 60 minuten

CBR Praktijkexamen €290

Tussentijdse Toets €250

Examen simulatie €120

Faalangst examen €350

BNOR examen €350

Losse rijles 60 min. €55

Online theorie cursus €50

Toeslag spoedcursus €375

Toeslag rijtest €169

Werkgebied automaat rijschool leiden

Faalangst rijles

Sommige mensen die hebben ontzettende last van heel veel druk die ze ervaren tijdens examens. Niet alleen bij een auto examen, maar ook bij school examens. Dit noemt men in de volksmond ook wel faalangst, letterlijk de angst om te falen. Bij dé automaat rijschool van Leiderdorp helpen we je op alle mogelijke manieren om, ondanks je faalangst. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid om iedereen op hun gemak op te leiden. Ook is er uiteindelijk de mogelijkheid om een faalangstexamen aan te vragen, waardoor je tijdens je examen ook kunt aangeven als het je teveel wordt. Voor dit faalangst examen betaal je wel iets meer, maar dat is het toch waard als je daardoor je rijbewijs kunt halen!

Dus ben jij op zoek naar een rijschool die automaat rijdt in Leiderdorp, zoek dan niet verder! Neem vooral contact met ons op en wij plannen samen een intake gesprek in met jou en je ouders! Wij zien je snel, zodat je snel genoeg je rijbewijs mag en kunt halen!

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@automaat-rijschool-leiden.nl.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  FAQ

  Veelgestelde vragen vanuit onze leerlingen.

  Hoelang duurt een rijles?

  Een rijles duurt 60 minuten.

  Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis en er zijn achteraf geen verplichtingen.

  Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Als je geïnteresseerd bent in een gratis proefles kan je contact opnemen via het contactformulier, je kan bellen of e-mailen.

  Ik heb een gratis proefles gehad, wat nu?

  Na de proefles zal de instructeur je vertellen welk pakket het beste bij je past. Dit wordt dan besproken samen met jou. Als je graag lessen wilt volgen bij Automaat Rijschool Leiden dan plannen we een nieuwe rijles voor je in.

  Is het mogelijk om mijn rijlessen van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Automaat Rijschool Leiden heeft mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Dus het is mogelijk om je rijles van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden kan je op verschillende manier betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, CreditCard of contact.

  Word ik thuis opgehaald voor een rijles?

  Ja, je kan eigenlijk overal opgehaald worden voor de rijles.

  Heb ik een permanente auto en instructeur?

  Iedere student heeft een permanente instructeur tijdens de cursus. Automaat Rijschool Leiden maakt gebruik van moderne auto’s en dit is je permanente auto.

  Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen met mijn rijlessen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden mag je beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Is het mogelijk dat ik mijn rijlessen terugbetaald krijg als ik te veel rijlessen heb gekocht?

  Ja, je kan de te veel betaalde rijlessen terugbetaald krijgen.