Rijles automaat Voorschoten

Wil jij graag starten met rijlessen, maar wil je dit graag doen in een automaat auto? Dan ben je bij Automaat Rijschool Leiden zeker aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een rijschool die zich specifiek richt op de automaat auto. Bij ons kun je dus automaat rijlessen in Voorschoten, Wassenaar, Sassenheim, Warmond en Oegstgeest volgen zonder dat je je bezig hoeft te houden met schakelen. Samen zorgen we er dan voor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt en met een automaat auto de weg op kunt!

Het gemak van een automaat rijden

Het kiezen voor automaat rijden kent vele voordelen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je minder handelingen hoeft uit te voeren in de auto. Je hoeft alleen te remmen en gas te geven en hoeft dus niet te denken aan schakelen. Hierdoor kan jij je volledige focus op het verkeer houden en hoef je niet tussendoor naar je versnellingspook te kijken. Ook in files kent automaat rijden veel voordelen. Zo hoef je je voet niet op de koppeling te houden en kun je gemakkelijk en snel aansluiten en doorrijden in de file. Kortom, automaat rijden zorgt voor veel gemak en comfort. Daarnaast is automaat rijden ook nog eens beter voor het milieu waardoor je extra groen bezig bent. Kies daarom voor automaat rijlessen in Voorschoten om snel de weg op te kunnen in een automaat auto!

Dit wordt jouw lesauto

Snel je rijbewijs met een rijles automaat in Voorschoten

Doordat je minder handelingen in de auto hoeft te doen is de kans ook groter dat je sneller je rijbewijs kunt halen. Over het algemeen zijn er bij automaat rijlessen in Voorschoten minder rijlessen nodig dan bij normale rijlessen. Met name doordat je het schakelen niet hoeft te leren zijn er dus minder lessen nodig. Over het algemeen zijn er zo’n 20 tot 30 rijlessen nodig om klaar te zijn voor het praktijkexamen bij het CBR. Bij de reguliere rijlessen ligt dit getal meestal tussen de 30 en 40 rijlessen. Tijdens je gratis proefles kun je samen met de instructeur bespreken welk pakket het beste bij je past. We hebben gelukkig tal van pakketten waardoor er altijd wel een pakket bij zit dat echt past bij jou.

Meld je aan voor een gratis rijles
rijlessen automaat voorschoten
rijles automaat voorschoten

Flexibele lessen volgens jouw rooster

Als je kiest voor automaat rijlessen in Voorschoten dan ben je volledig vrij in hoe je deze rijlessen wilt inroosteren. Via de PlanGo app die wij gebruiken kun je zelf je rijlessen inplannen. Daarnaast kun je hier eenvoudig je voortgang in checken en je betalingen bijhouden. Door de grote flexibiliteit in het plannen kun je het volgen van de automaat rijlessen in Voorschoten volledig aanpassen aan je eigen rooster. De lessen zijn dan ook makkelijk te combineren met school of werk. Om je slagingskans te vergroten vind je in deze app ook tal van oefeningen en video’s die je iedere rijles weer een beetje extra voorbereiden. Door deze video’s en opdrachten te maken ga je extra voorbereid naar de rijles en ben je weer een stapje dichterbij je rijbewijs.

Persoonlijk en professioneel bij Automaat Rijschool Leiden

Bij Automaat Rijschool Leiden kun je altijd professionele instructeurs verwachten. Al onze instructeurs zijn namelijk gericht opgeleid om automaat rijlessen in Voorschoten te geven. Zij weten als geen ander hoe ze jou zo snel mogelijk kunnen klaarstomen voor het praktijkexamen. Toch vinden we professionaliteit ook een persoonlijke aanpak belangrijk. Je zult namelijk voor flink wat uurtjes naast je instructeur in de auto zitten. Om deze reden vinden we het belangrijk dat je een goede klik voelt met de instructeur zodat jij je helemaal op je gemakt voelt. Tijdens de gratis proefles kun je zelf ondervinden hoe fijn het is om rijles bij ons te krijgen. Samen met je instructeur zal je naar je rijbewijs gaan toewerken.

Je kunt bij ons al vanaf 16,5 jaar starten met automaart rijlessen in Voorschoten. Je kunt dus al op jonge leeftijd starten zodat je op tijd je rijbewijs hebt. Ook als je pas op latere leeftijd wilt beginnen of behoefte hebt aan een opfriscursus ben je bij ons van harte welkom. Kom in contact met ons en begin al snel met je gratis proefles! We zullen dan samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en welk pakket het beste bij jou past.

Rijles automaat Noordwijk

Sneller je rijbewijs halen door middel van automaat rijlessen?

Tijdens de gratis proefles leer je te rijden in de lesauto, maak je kennis met de instructeurs en kom je erachter hoe je lessen eruit gaan zien. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo kan je een inschatting maken in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis hiervan kies je een geschikt pakket!

Pakketten en prijzen

Automaat Rijschool Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

Instappakket

€1500

Je bespaart €130

20 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Basispakket

€2100

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Voordeelpakket

€2400

Je bespaart €205

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Zekerheid plus pakket

€2700

Je bespaart €230

40 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket A

€2400

Je bespaart €180

30 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

All-inn pakket B

€2650

Je bespaart €275

35 rijlessen van 60 min

1 praktijkexamen

Examen simulatie

Tussentijdse Toets

Inclusief verslag van CBR examinator met verbeterpunten

Prijs per les €60,-

Vaste instructeur

Inclusief gebruik leerling app

Les in de avond & in het weekend mogelijk

Losse tarieven

CBR Praktijkexamen €330

Tussentijdse Toets €250

Examen simulatie €120

Faalangst examen €380

BNOR examen €380

Losse rijles  60 min. €65

Online theorie cursus €69

Toeslag spoedcursus €375

Toeslag rijtest €169

Werkgebied automaat rijschool leiden

Ons rijgebied

Wij rijden van Wassenaar tot en met Alphen aan den Rijn en van Noordwijk tot aan Leiderdorp. Bekijk ons werkgebied kaartje en meld je aan voor een gratis proefles.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@automaat-rijschool-leiden.nl.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  FAQ

  Veelgestelde vragen vanuit onze leerlingen.

  Hoelang duurt een rijles?

  Een rijles duurt 60 minuten.

  Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis en er zijn achteraf geen verplichtingen.

  Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Als je geïnteresseerd bent in een gratis proefles kan je contact opnemen via het contactformulier, je kan bellen of e-mailen.

  Ik heb een gratis proefles gehad, wat nu?

  Na de proefles zal de instructeur je vertellen welk pakket het beste bij je past. Dit wordt dan besproken samen met jou. Als je graag lessen wilt volgen bij Automaat Rijschool Leiden dan plannen we een nieuwe rijles voor je in.

  Is het mogelijk om mijn rijlessen van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Automaat Rijschool Leiden heeft mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Dus het is mogelijk om je rijles van een vrouwelijke instructrice te krijgen?

  Hoe kan ik betalen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden kan je op verschillende manier betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, CreditCard of contact.

  Word ik thuis opgehaald voor een rijles?

  Ja, je kan eigenlijk overal opgehaald worden voor de rijles.

  Heb ik een permanente auto en instructeur?

  Iedere student heeft een permanente instructeur tijdens de cursus. Automaat Rijschool Leiden maakt gebruik van moderne auto’s en dit is je permanente auto.

  Vanaf welke leeftijd mag ik beginnen met mijn rijlessen?

  Bij Automaat Rijschool Leiden mag je beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Is het mogelijk dat ik mijn rijlessen terugbetaald krijg als ik te veel rijlessen heb gekocht?

  Ja, je kan de te veel betaalde rijlessen terugbetaald krijgen.